Afspraak maken
23 april 2020

Rixt

Al heel wat jaren, sinds 2003 ben ik de trotse eigenaar van deze prachtige salon.
Met al meer dan 25 jaar ervaring in het kappersvak heb ik, met veel passie al heel veel mensen kunnen adviseren en blij kunnen maken met een nieuwe coupe. Het is heerlijk om creatief bezig te zijn, nieuwe dingen te verzinnen, en up-to-date te blijven voor mijn mooie zaak.

Daardoor komen mijn werknemers goed tot hun recht maar ook motiveert het mijzelf enorm. Mijn specialiteit in de salon is zorgen dat het gezellig is in de salon, naar de wensen van de klant luisteren en daarin tegemoet te komen, zorgvuldig advies te geven en knippen met lef! Ik vind het belangrijk dat wij onderscheidend durven zijn en hoogstaande technieken gebruiken waardoor we een kwalitatief hoog niveau hebben.

Ook vind ik het belangrijk dat mensen zich op hun gemak en gehoord voelen en ik een goede gastvrouw ben. Het totale plaatje moet kloppen.

Ik ben positief ingesteld, altijd opgewekt en wil graag dat mensen blij, voldaan en tevreden de kapsalon uitlopen. Het beste uit iemand naar voren halen, middels een goed zittend kapsel en de persoon zichtbaar te maken door te knippen met passie!.

Adres

Lytse Buorren 11, Wirdum

Telefoonnummer

058-2552636