Afspraak maken

Behandelingen

Mooi haar en het juiste kapsel is belangrijk. Het vergroot je zelfvertrouwen en versterkt je uitstraling. Als je bij ons voor een behandeling komt, kunt je er op rekenen dat wij alles voor de volle 100% doen. Wij werken constant aan professionele en persoonlijke ontwikkeling en geven passend advies zodat je bij thuiskomst, maar ook daarna nog lang van je kapsel kunt genieten. Bij ons staat alles in het teken om je de aandacht te geven die je van ons mag verwachten.

Knippen en kleuren


Knippen, snijden of kleuren. Bij ons kun je terecht voor een mooi en verzorgd geknipt kapsel. Wil je liever net even iets anders, meer iets gewaagd of creatiefs dan kun je je laten inspireren door de creativiteit van een van onze haarstylisten en kleurspecialisten, wij zijn op de hoogte van de nieuwste looks en trends.

Krullen knippen


Krulknippen is een speciale techniek en is heel anders dan het gewone knippen. Mensen hebben vaak een haat liefde verhouding met krullen. Daarom zijn wij ons al in 2016 gaan specialiseren in het knippen van krullen. Het haar kan voller gemaakt worden en meer onder controle gebracht worden. Krulknippen betekend niet dat je krullen kunt maken maar we kunnen er wel voor zorgen dat het nog beter tot z’n recht komt en op een natuurlijke manier valt.

We kijken bij iedere klant weer met een frisse blik. Iedere krul is immers anders. Daarom zijn er ook veel verschillende manieren om deze techniek toe te passen. Pas als je bij ons in de stoel zit beslissen we hoe we jouw haar gaan knippen. De ene keer gebeurt dat in nat haar en soms word je haar ook eerst bij ons gewassen in model geföhnd en dan krul voor krul geknipt. We gebruiken hiervoor speciaal ontwikkelde producten.

Tijdens het knippen hebben we volop de aandacht voor jou. We adviseren je hoe jij je krullen het beste kunt behandelen en welke producten voor jouw haartype het beste zijn. We vragen je altijd om met je haar in de meest natuurlijke krul naar de salon toe te komen. Zodat we al bij binnenkomst kunnen zien hoe je haar valt en hoe jij het zelf draagt.

Dus eigenlijk al met mooi haar naar de kapper maar met nog veel mooier haar weer naar huis. Mede door het advies dat je krijgt en de uitleg over hoe je het thuis kunt behandelen, draag jij je krullend haar op de perfecte manier die bij jou past!

Highlights


Wil je je haar nét iets meer diepgang en textuur geven dan is dit een geschikte behandeling. Of je nu wilt gaan voor een paar zomerse lokken of voor een volledig lichtere kleuring in je haar, met highlights krijg je een prachtig natuurlijk effect.

Er is keuze in verschillende kleuren highlights. Het verschil tussen warme of koele kleurnuance maakt het onderscheid of een kleur bij je past en je goed staat.Wij zetten de highlights met een colourboard zodat wij de highlights nog dichter tegen de aanzet aan kunnen zetten voor een mooier en langer houdbaar resultaat.

Olaplex behandeling


In onze salon werken we met Olaplex, dit is het ideale product om je haar weer te herstellen en te laten glanzen als nooit tevoren! Dit wondermiddel kan voor ontzettend veel verschillende behandelingen gebruikt worden. Dit product geeft je gegarandeerd prachtig haar, zonder dat de gebruikelijke beschadigingen tijdens het kleuren, krullen of stylen optreden. Ook beschadigd haar wordt in één behandeling weer hersteld in glanzend, sterk en gezond haar. Wij zijn enthousiast over het gebruik van Olaplex.

Bruidskapsels


Op je trouwdag wil je natuurlijk stralen en er op je allermooiste uitzien. Wij kunnen je hier uitstekend bij helpen. Wij hebben jarenlange ervaring en hebben al voor heel veel bruidjes het haar op deze bijzondere dag mogen verzorgen. Samen gaan we kijken welk bruidskapsel het best bij jou past, wat geschikt is voor jouw haartype en wat past bij je gezichtsvorm maar vooral bij jouw persoonlijkheid. We willen graag dat jij je de allermooiste bruid voelt en kan stralen op jouw grote dag.

We raden je aan om ruim voor je bruiloft een proefkapsel te laten maken. Zodat we helemaal kunnen afstemmen op jouw wensen. Neem op tijd contact op, want dan gaan we samen met jou bepalen wat het mooiste resultaat geeft.

Heren


Bij ons kunnen naast dames ook heren terecht want wij zijn gespecialiseerd in het knippen van mannen en het eventueel trimmen of stylen van hun baard. Heb je een vraag over een bepaalde behandeling of wil je wel een keer iets anders, bij ons kun je terecht voor persoonlijk advies. Wij verzorgen, knippen en kleuren elk type haar.

Adres

Lytse Buorren 11, Wirdum

Telefoonnummer

058-2552636